19 maart 2013

Verlichte bloempotten - vierkante plantenbakken - GENESIS

Verlichte bloempotten bij terras-pot.nl
Verlichte bloempotten geven een extra dimensie aan de tuin, het terras of balkon. Ze fleuren een donker hoekje op of zetten een accent. Ze kunnen de aandacht op zich vestigen en zo een minder mooie andere plek naar visueel naar de achtergrond dringen. Allemaal voordelen van het plaatsen van verlichte plantenbakken.

Door ze strategisch te plaatsen, kun je diepte in een tuin brengen of juist een deel naar voren halen. En bij het terras of op het balkon brengen ze nét wat meer licht dan kaarsjes - en toch is het gezellig. 

Ik heb al eerder de ronde verlichte bloempot GENESIS voorgesteld, dit keer staat de vierkante plantenbak in de spotlights. 

Ook dit is een hoge terraspot waar je mee kunt spelen. Naast voor het klassieke witte licht, kun je kiezen voor een sprankelend of stijlvol kleurtje. Het koele blauw, het warme rood, het vrolijke groen of het warme geel geven mogelijkheden te over. 

Er zijn twee uitvoeringen voor deze hoge terraspotten. De "gewone" verlichte bloempot GENESIS is er met wit licht en meegeleverde folies die u kunt gebruiken om de kleur te veranderen. 

De verlichte bloempot GENESIS met RGB-pakket is er voor iedereen, die houdt van veranderingen en regelmatig nieuwe accenten in een tuin of op het terras of balkon wil zetten. Door de meegeleverde afstandsbediening is de kleur op knopdruk in te stellen. Er is zelfs de mogelijkheid de kleur automatisch te laten veranderen - er is een timer ingebouwd. 

Zo zijn verlichte bloempotten nóg fraaier! Veel plezier!